Krepšinio lyga Vilniuje - krepsinistau.lt
Bendraukime skype    facebook zaideju_birza
Prisijungti

TURNYRINĖ LENTELĖ NUO A IKI Z: „A“ grupėje 6 rungtynes vidutiniu 36,17 taškų skirtumu jau laimėjusi „KK Riešė“ neužleidžia pirmosios pozicijos, kurią dar pabandys atimti (4/0) „Fabiniai“ paskutinėse komandoms rungtynėse „A“ grupėje. Fabijoniškių atstovai šiuo metu antri. 3 vieta priklauso „BC Pagiriams“ (3/1). Šiai atradimu tapusiai komandai dar liko žaisti 3 dvikovas su tokiomis komandomis kaip „(Ne)Rimta Komanda“, „Fabiniai“ bei „Verkiai“, todėl užbėgant įvykiams už akių galima būtų prognozuoti, kad ši komanda į MINI taurės varžybas „nekris“. 4 vieta painia tapusioje „A“ grupėje šiuo metu gali džiaugtis „Broliai Šaunuoliai“ (3/2), tačiau jų dar laukia dvikova su labai pakiliai žygiuojančiais „Fabiniais“ ir savo padėtį dar tikriausiai norinčiais jaunuoliais iš „Asseco – VKM“, kurie šiuo metu 5 ir turi viena pergale mažiau nei „Broliai Šaunuoliai“. Dvi pergales, tačiau vienu pralaimėjimu daugiau už „VKM“ (4 pralaimėjimai „Verkių“ sąskaitoje) turi „Verkių“ komanda, kuriai norint išvengti MINI taurės varžybų reikia netik laimėti prieš „BC Pagirius“, tačiau ir tikėtis palankių ir mažai tikėtinų rezultatų kitose likusiose grupės rungtynėse. Po 5 pralaimėjimus savo sąskaitoje turi „Negeri“ ir „(Ne)Rimta Komanda“. Šios komandos vienintelės turnyre žengia be pergalių ir žiūrint į nedžiuginančią perspektyvą, jų tarpusavio rungtynės tikriausiai lems, kuri iš jų prieš ketvirtfinalius turės prasčiausią startinę poziciją (užims 15 reitingo vietą).

Jei „A“ grupėje košės daug ir viršuje ir apačioje, tai „B“ ją komandos bent viršuje šią savaitę „išrėbė“. „Paysera“ (5/0) 63:62 įveikė „Reaktoriaus smogikus“ (4/1) ir nulėmė 1-2 vietos likimą. Trečią poziciją užima „94“ kolektyvas laimėjęs pusę žaistų rungtynių. Šios komandos žaidėjai pagal rodomą žaidimą turėtų iškovoti dar bent vieną pergalę rungtynėse arba su „Sietuva 23“ arba su „Rezultatu“ ir nepaleisti 3 vietos kurios ir nusipelno. Pastaroji komanda laimėjusi 2 ir pralaimėjusi 3 kartus yra ketvirta, tačiau ją iš šiltos vietelės dar yra norinčių ir galinčių paklibinti ekipų. „Sietuva 23“, „Boblbee.lt“ ir „Sex & Beer” turi po pergalę ir atakuos „Rezultatą“, tačiau realiau šuolis į TOP4 grupėje šviečiasi tik „Sietuva 23“ žaidėjams. Jei tarp keturių geriausių prasibrautų „Boblbee.lt“ arba „Sex & Beer” čia jau būtų kažkokia anomalija, nes pagal rodomą žaidimą šią vasarą komandos vertos tik MINI VASAROS TAURĖS 2015 ketvirtfinalio į kurį 99,99% ir pateks.

SKAIČIŲ MAGIJA:Liepos 23 nuo 61 iki 66 taško rinko net 6 8 rungtynes tą dieną žaidusios komandos. Pirmosiose trijose dienos rungtynėse komandos pažymėtos tvarkaraštyje pirmosiomis pelnė po 66 taškus, labai įdomus sutapimas. „BC Pagiriams“ ir „Sietuva 23” ekipoms dviejų šešetų pakako pergalei, o tiek pat surinkę „Asseco – VKM“ stipriai gavo į kailį.

REZULTATYVUMO REKORDAS:„KK Riešė“ 124:66 (27:16; 33:17; 35:19; 29:14) nepasigailėjo „Asseco – VKM“ kolektyvo bei pagerino liepos 9 dieną pačių pasiektą (117) šios vasaros rezultatyvumo rekordą. Rungtynėse dominavę Riešės atstovai surinko 179 naudingumo balus, kas yra naujas šios vasaros rekordas. Begailesčio „Vilniaus krepšinio mokyklos“ auklėtinius skriaudusi komanda atkovojo 67 atšokusius kamuolius ir atliko net 39 rezultatyvius perdavimus. Visgi tokiais puikiais rodikliais „KK Riešės“ žaidėjai truputėli turėtų nusivilti, nes iki VASAROS TAURIŲ turnyrų visų laikų rekordų komandai trūko tik po 2 statistinius vienetus abiejose kategorijose.

Šiose rungtynėse „KK Riešės“ komandoje debiutavo patyręs (207 cm) ūgio aukštaūgis Edvinas Jazukevičius. Tikriausiai taip nebuvo sutarta iš anksto, tačiau debiuto proga „centras“ pelnė 4 pirmuosius savo naujos komandos taškus ir išvedė ją į priekį 4:0. Netingėję dirbti gynyboje Riešės atstovai 2-4 taškais priekyje buvo bent 2 pirmas kėlinio minutes, kol po truputį įsivažiavęs „VKM“ jaunimas atsilikimą sumažino iki minimumo 7:8. Šis momentas, kai varžovų nugaras jaunuoliai matė iš arti šiose rungtynėse buvo paskutinis. „KK Riešės“ aukštaūgiai „Asseco – VKM“ gynybos pastangas vertė niekais, o pačių pastangos skirtumą mažinti tritaškių pagalba taip pat nebuvo sėkmingos. Po efektingo epizodo kurį sukūrė broliai Paliukėnai, kai jaunėlis pakabino kamuolį vyresniam Martynui į finalo ketvertą nusitaikiusios komandos pranašumas šoktelėjo iki 7 taškų 14:7, tačiau vis didesnis dominavimas po 10 minučių šiai komandai jau leido džiaugtis 11 taškų pranašumu 27:16. Antrą ketvirtį abi komandos pradeda apylygiai, po Luko Motiejūno taškų „KK Riešė“ pirmauja 33:20. Prasidėjus 16 rungtynių minutei „Asseco – VKM“ nerandantys savo tikrojo veido atsilieka 26:46. Tritaškis jaunimui leidžia sumažinti atsilikimą iki 17 taškų 29:46, tačiau vėliau avantiūriški bandymai vytis nutolusį varžovą baigiasi tuo, kad atkarpą komanda pralaimi 4:14 per 4 minutes net 7 kartus iš toli atakuodama netaikliai. Po 20 minučių „KK Riešės“ dominavimo 60:33. Trečio kėlinio pradžia šiose rungtynėse visiška kopija antrojo. Abi komandos keičiasi taikliais metimais 64:37, tačiau vos tik prasideda trečia „raundo“ minutė „KK Riešė“ jungia aukštesnę pavarą ir surenkia dar kelias uraganinio puolimo pamokas jaunesniems varžovams. „Asseco – VKM“ žaidėjams neįmenama mįsle gynyboje tampa tą pačią „Vilniaus krepšinio mokyklą“ keliais metais ankščiau baigęs Lukas Motiejūnas, kuris „maitinamas“ perdavimais komandos draugų sparčiai renka taškus ir didina savo komandos pranašumą. Jam puikiai talkina ir debiutantas Edvinas Jazukevičius, kurio „Asseco – VKM“ taip pat nesulaiko. Po 30 minučių 95:52 ir jokių abejonių, kad „KK Riešė“ užtikrintai laimės dvikovą, o „Asseco – VKM“ neįsibėgėję talentai taps labiausiai pervertinta šios vasaros turnyro komanda prieš grupių etapą. Ketvirtas kėlinys nugalėtojams leido netik pasididinti persvarą dar 15-ka taškų, pasismaginti dėjimais, bet ir pagerinti kelis vasaros rekordus (taškų, naudingumo balų, atkovotų kamuolių ir rezulatyvių perdavimų.

Nugalėtojų gretose nesulaikomas buvo 41 (16/19 dvitaškiai) surinkęs Lukas Motiejūnas, 22 pridėjo Martynas Paliukėnas (12 atk.kam.), Tautvydas Paliukėnas pridėjo 19, Edvinas Jazukevičius 12 atk.kam.) ir Vitalijus Lukša po 16 (15 atk.kam.). Andrius Gaidys iš viso šešetuko apsilankiusio rungtynėse pelnė mažiausiai taškų tik 10, tačiau įžaidėjas atliko 13 rezultatyvių perdavimų ir atkovojo net 17 atšokusių kamuolių. Palyginimui visa „Asseco – VKM“ komanda atkovojo 25 kamuolius (25-67). „Asseco – VKM“ komandoje kuri pataikė 4 tritaškius iš 41 rezultatyviausias kaip ir dažniausiai buvo Rytis Meškauskas pelnęs 17 taškų (1/12 tritaškiai), Justas Jankauskas pridėjo 15, Nojus Vaikšnoras 12, Paulius Širvys 10.

PIRMOJI „SIETUVOS 23” PERGALĖ: SEKMADIENIO KREPŠINIO LYGOS 2014/2015 metų sezono paguodos taurės nugalėtojai „Sietuva 23” prasidėjus VASAROS TAURĖS 2015 turnyrui galėjo pasigriti dar pajėgesne sudėtimi popieriuje, tačiau viskas pasisuko taip, kad komanda nesirinko į rungtynes ir iki šių rungtynių netik jau buvo pralaimėjusi „Reaktoriaus smogikams“, kuriuos įveikti būtų sunku ir optimalios sudėties, tačiau ir „Sex & Beer” bei „Boblbee.lt“ kurios nepriskiriamos prie rimčiausių pretendentų į pagrindinės taurės ketvirtfinalius. Šį kartą vieną titulą jau turinčios komandos kelyje pasitaikė „Rezultato“ kolektyvas, kuris po pergalės 46:42 prieš „Boblbee.lt“ pirmosiose rungtynėse pralaimėjo du kartus iš eilės, tačiau nekam kitam, o nepralaiminčioms „B“ grupės lyderėms.

Dvikovą geriau pradėjo „Rezultato“ žaidėjai, kurie tarytum ilgai kartu brendęs kolektyvas demonstravo geresnį susižaidimą, mažiau klydo, o tai leido jiems turėti daugiau progų metimams, kurie baigdavosi taškais. Rezultatyviai dvikovą pradėjusį „Rezultatą“ varžovams vytis teko jau nuo pat pirmo kėlinio, kurį jie pralaimėjo 11:23. Antrą kėlinį agresyviau pradėję žaisti „sietuviečiai“ vedami Oto Majero ir Deivido Aukštuolio pradėjo lipti iš duobės. Šiems žaidėjams kartu pataikius 5 baudos metimus per tris atakas kurių metu teisė į juos buvo įgyta „Sietuva 23” nesumažino atsilikimo, tačiau jis ir nepadidėjo 18:30. „Rezultatui“ padidinus pranašumą iki rekordinio 14 taškų 32:18, dvitaškį su varžovo pražanga pataikė Žygimantas Kosarevas, kuris iki tol buvo nelabai pastebimas 21:32. „Sietuviečiams“ vis dažniau išnaudojant tokių žaidėjų kaip Majeras, Aukštuolis ar Kosarevas patirtį ir fizines savybes veržiantis arčiau krepšio „Rezultato“ gynyba ima byrėti. Andrius Araminas pataiko tik antrą baudos metimą 33:23 išlaikydamas dviženklį pranašumą savo komandai, tačiau Deividas Aukštuolis kėlinio gale pataiko gyvybiškai svarbų tritaškį, o Otas Majeras dar kartą stojęs prie baudos metimų linijos metimus pataiko palikdamas prieš antrą rungtynių dalį „Rezultatui“ vos 5 taškus 33:28. Po didžiosios pertrauko „Rezultatas“ pataiko du tolimus metimus iš trijų, po kartą pasižymi Viktoras Azarkovas ir Žygimantas Petkus, o po Andriaus Aramino dvitaškio baigusio spurtą komandos persvara vėl pasiekia dviženklę šį kartą 13-kos taškų ribą 41:28. Prasidėjus 23 rungtynių minutei abi komandos demonstruoja atvirą krepšinį. Toks stilius primtinas abiems kolektyvams, tačiau aikštelėje vis geriau pradeda jaustis „sietuviečiai“ kurie po Oto Majero tritaškio ir Žygimanto Kosarevo dvitaškio vėl priartėja prie varžovų 39:45. Prieš lemiamą ketvirtį komandas skiria 2 taškai, po pirmos sėkmingos „sietuviečių“ atakos viską komandos tenka pradėti iš naujo, rezultatas lygus 49:49. „Sietuva 23” puolimą grindžia individualiais veiksmais, o tai pasiteisina tada kai labiausiai reikia iki dvikovos galo likus 5 minutėms. „Rezultatas“ priešingai „persūdo“ su perdavimais, dažnai praranda kamuolius ir nesusitvarko su varžovų lyderiais gynyboje nei naudojant individualius, nei komandinius veiksmus. Tomas Matuliukštis pataiko tritaškį, tai tik antrasis šio žaidėjo taiklus metimas rungtynėse, tačiau be galo svarbus 58:54. Viktoras Azarkovas priverčia varžovą pažeisti taisykles, pelno du taškus, tačiau prameta baudos metimą 56:58. Deividas Aukštuolis prameta iš toli, o Simono Rambyno atsakymas „bomba“ leidžia į priekį 59:58 įsiveržti „Rezultato“ komandai. Po Nikolajaus Majevskio dvitaškio atsakiusio į Aukštuolio baudos metimus tuo pačiu tašku priekyje „Rezultatas“ 61:60, tačiau tada lyderio savybes ima demonstruoti tik šiose rungtynėse „sietuviečiu“ tapęs Otas Majeras, kuris ilgų komandos atakų metu dažniausiai paskutinėje fazėje sulaukia kamuolio ir priversdamas varžovus prasižengti renka taškus baudos metimais ir išveda savo naują komandą į priekį 62:61. Lemiamu momentu susikaupusiai komandai pataikius dar ir greitą dvitaškį 63:61 „Rezultato“ vyrai sutrinka, Andrius Araminas prameta iš po krepšio, o skylė gynyboje leidžia „Sietuva 23” žaidėjui dar labiau įtvirtinti persvarą 66:61 (11:23; 17:10; 19:16; 19:12).

Pirmą pergalę šventusiai „Sietuva 23” komandai 27 taškus surinko Deividas Aukštuolis, 14 (13 atk. kam.) pridėjo Otas Majeras, 13 kukliau nei įprastai pasirodęs Žygimantas Kosarevas. „Rezultato“ gretose pirmu traukiniu važiavo Nikolajus Majevskis, kuris pelnė 14 taškų ir sugriebė 7 kamuolius, Žygimantas Petkus pelnė 11, debiutavęs komandoje Simonas Rambynas pridėjo 10.

„BC PAGIRIŲ“ GRAŽI, „NEGERŲ“ LIŪDNA PASAKA TĘSIASI: Prieš „A“ grupės rungtynių startą „Negerų“ ir „BC Pagirių“ šansai buvo vertinami vienodai, tačiau pirmajam VASAROS TAURĖS 2015 turnyro pirmam etapui sparčiai artėjant prie pabaigos, komandos savo žaidimu užsitarnavo skirtingus statusus. „Negeri“ kurie liepos 21 dieną pralaimėdami „BC Pagiriams“ 62:66 (11:16; 17:14; 15:19; 19:17) pralaimėjo visas 5 rungtynes bei išliko viena iš dviejų šią vasarą nelaimėjusiu komandų. Viso VASAROS TAURĖS 2015 turnyro atradimu tapę „BC Pagiriai“ nemeta po 100 taškų, netriuškina varžovų, tačiau rodydami darnų komandinį žaidimą netik pelnė daugelio simpatijas, tačiau jau iškovojo 3 pergales (šį trečioji). Komanda 63:70 šiai dienai yra pralaimėjusi tik grupės favoritams „KK Riešei“.

„Negeri“ šiai dvikovai surinko kone optimaliausia vasaros sudėtį, tuo tarpu „BC Pagiriai“ į svarbią dvikovą stojo be dviejų pergales traukiančių vyrukų Luko Buitkaus ir Justo Urmanavičiaus. Pirmasis rinkdamas po 24,00 taško yra rezultatyviausias „BC Pagirių“ žaidėjas, o antrasis paskutiniais metimais šią vasarą nukirto jau dvi varžovų galvas. Pirmą kartą per keturias dvikovas pakeitę startinę sudėtį „BC Pagiriai“ dvikovą pradėjo taikliu dvitaškiu, tačiau po Arnoldo Juchnevičiaus tritaškio 3:2 trumpam teko užleisti pozicijas „Negeriems“. Po Karolio Ruselevič ir Justo Poškevičiaus metimų Pagirių atstovai įgijo teisę pirmauti 6:3, tačiau po kelių sėkmingų atakų abiems komandoms Giedrius Kvakšys skirtumą sumažino iki taško 7:8. „Negeriems“ nepavyko sustabdyti Edvardo Balionio 10:7, o jo metimas privertė „Negerų“ kolektyvą griebtis minutės pertraukėlės. Po jos į komandos pusę švelnūs vėjai nepapūtė, varžovai kėlinio gale susikrovė jau 8 taškų skirtumą. Padėtį vėl į duobę kristi pradėjusiai komandai dar prieš antrą kėlinį pataisė tritaškį įsūdęs Tomas Martinkus 11:16. Antrą rungtynių atkarpą su 5 taškų deficitu pradėję „Negeri“ po Lino Stripinio taškų su varžovo pražanga atsilikimą sumažino tašku, o po Arnoldo Juchnevičiaus tritaškio iš „BC Pagirių“ turėtos persvaros liko vos taškas 18:17. „Negeri“ turėjo šansą įsiveržti į priekį, tačiau juo pasinaudojo tik iš antro karto, pirmas bandymas baigėsi klaida, antrasis Giedriaus Kvakšio labai emociškai reikalingu metimu 19:18. Prasidėjus 16 rungtynių minutei abi komandos vis dažniau ėmė mesti tolimus metimus ir apie kitus atakų tęsinius daug negalvojo. Drausmės trūkumą „BC Pagirių“ žaidime kompensavo Nerijaus Pigagos puiki atkarpa, kuri neleido šiai komandai galutinai varžovams užleisti pozicijų 30:28. Po didžiosios pertraukos galima buvo laukti įdomaus rungtynių tęsinio, jis ir buvo. Komandos apsikeitė dvitaškiais 32:30, o toliau naudingai žaidęs Nerijus Pigaga pelnydamas 4 taškus be atsako padino Pagirių atstovų persvarą iki 6 taškų 36:30. „Negerų“ komandos žaidėjai patirtimi skūstis negali, tačiau vos tik varžovai parodė norą atitrūkti prasidėjo naudos neduodantis skuboti tolimi metimai. „BC Pagiriams“ toliau išliekant priekyje 41:36 dvitaškį pataikė Giedrius Kvakšys 38:41, tačiau komandoms dar kartą apsikeitus sėkmingomis atakomis Karolis Ruselevič ėmėsi daryti tvarką po varžovų krepšiu didindamas pagiriečių persvarą iki 7 saugių taškų 47:40. Per likusį ketvirčio laiką „Negerų“ gynėjas Giedrius Kvakšys per dvi atakas surinko 3 taškus atsakydamas į vieną varžovų taiklų metimą, o tai reiškė, kad prieš lemiamą ketvirtį jo komanda vis dar turėjo tenkintis antraeiliu vaidmeniu. Kaip ir pridera lygesnėms rungtynėms, ketvirto kėlinio pradžioje abiejų komandų žaidėjai buvo sukaustyti jaudulio. Reginį kuris buvo pažymėtas netaikliais metimais ir klaidomis primasis pagražino Arnoldas Juchnevičius, pataikęs pirmą metimą ir sumažinęs „Negerų“ atsilikimą iki 4 taškų 45:49. Panašų pranašumą iki pat rungtynių galo išlaikę „BC Pagirių“ žaidėjai pražiopsojo Gediminą Mateiką sumažinusį deficitą iki 3 taškų 60:63. „Raudonieji“ spaudžiami laiko stabdė pagiriečius, o tiksliau vienintelį Nerijų Pigagą pražangomis. Gynėjui daug laiko svarbiausiais momentais praleidusio su kamuoliu pavyko pataikyti tik pirmą baudos metimą, tačiau Valdemar Lodziato užsiėmė gerą poziciją ir atkovojęs labai reikalinga kamuolį leido Pigagai pasitaisyti. Antrą šansą iš eilės „BC Pagirių“ lyderis šiose rungtynėse išnaudojo maksimaliai po jo baudos metimų 66:60. „Negerų“ padėtį taisyti bandė Gediminas Mateika, kuris pataikė dvitaškį 62:66, tačiau jam susikūrus dar kelis bandymus „užmesti“ nepavyko pasižymėti taškais ir dar kažką pakeisti.

Abi komandos gana prastai metė tritaškius. „Negeri“ pataikė 6/26, o „BC Pagiriai“ 3/13. Labai panašūs buvo ir kiti komandų statistiniai rodikliai. „BC Pagiriams“ nuo suolo rungtynes pradėję žaidėjai šį kartą surinko 42 taškus, o „Negeriems“ tik 13.

Nerijus Pigaga prie „BC Pagirių“ pergalės prisidėjo pelnydamas 24 taškus, puikiai jam talkino 18 pridėjęs Karol Ruselevič, Edvardas Balionis pelnė 10 taškų, Valdemar Lodziato 8 ir atkovojo 12 atšokusių kamuolių. „Negeriems“ 18 surinko 4/12 tritaškius pataikęs Arnoldas Juchnevičius, 11 pridėjo Giedrius Kvakšys, po 10 Tomas Martinkus ir Linas Stripinis (11 atk. kam.).

„BOBLBEE.LT“ PASIGALINĖJO SU „94”:„Boblbee.lt“ tris kėlinius bandė kovoti dėl pergalės rungtynėse su žymiai geriau „B“ grupėje vertinama „94” komanda, tačiau pralaimėjo 48:61 (13:12; 10:12; 14:17; 11:20).

Rungtynės abiems komandoms prasidėjo labai nerezultatyviai. Nepaisant to, kad kamuolys žymiai efektyviau judėjo būdamas 1994 metais gimusių vaikinų rankose „Boblbee.lt“ pirmą 10 minučių atkarpą laimėjo vienu tašku 13:12. Po trumpos pertraukėlės antrą ketvirtį pradėjusios komandos nesumažino kvailų klaidų perduodant kamuolį skaičiaus, į viršų nekilo ir pataikymo procento kreivė. Išlikus tokioms tendencijoms komandos žaidė toliau nerezultatyviai, neleisdamos viena kitai nutolti. „94” komanda besibiagiant kėlinio laikui atsiliko 21:23, tačiau tritaškį pataikęs Dominykas Palšis leido komandai įspusėjus rungtynėms įgyti minimalų pranašumą 24:23. Vos tik komandos pradėjo antrą rungtynių dalį komandos susikeitė vietomis ir „Boblbee.lt“ įsiveržė į priekį 25:24. Pasivaikščiojimas koja, kojon nesibaigė ir tada kai komandos ėmė geriau pataikyti, „94” saugesnę 4 taškų persvarą, kurios negalima panaikinti vienu metimu įgijo tik ketvirčio gale 41:37. Atgavę tikėjimą tuo, kad šiai dienai yra geriau pasiruošę ir stipresni už varžovus „94” ekipos žaidėjai ėmė išnaudototi savo greitį ir prasidėjus 38 minutei pirmavo 55:43. „Boblbee.lt“ bandė „kapstytis“, po tritaškio skirtumas sumažėjo iki 9 taškų 46:55. Po Domanto Juraičio trečio dvitaškio iš trijų šiose rungtynėse jo komandos persvara šoktelėjo vėl iki dviženklės 59:48. Bandymai deficitą naikinti tritaškių pagalba „Boblbee.lt“ sėkmės neatnešė – nekrito, taip pat komandai trūko sėkmės pasinaudoti ir varžovų klaidomis, perėmę kamuolį šios komandos žaidėjai jį prarasdavo vos tik pabandydavo aštrinti ataką arba varžovai pasigindavo kiečiau. Po Eduardo Gebenio dviejų pramestų baudų komandas vis dar skyrė tie patys 11 taškų, tačiau pražiopsotas Vladas Kolesnik „94” ekipai pridėjo dar vieną dvitaškį 61:48. Išlydus pergalei „Boblbee.lt“ bandė kovoti dėl palankesnio skirtumo, tačiau du metimai pro šalį to padaryti šį kartą neleido.

Tai, kad „Boblbee.lt“ žaidė nerezultatyviai mūsų stebinti neturėtų, po šių rungtynių turinti 51,50 pelnomo taško per rungtynes vidurkį komanda užima 14 vieta iš 15. Tuo tarpu „94” komanda šią vasarą iki šios dvikovos net „B“ grupės favoritams sugebėdavo įmesti 71,00 taško. Kritusiam rezultatyvumui labiausiai atsiliepė taiklių tolimų metimų trūkumas. Šį kartą kkomanda pataikė vos 3 kartus, o per ankščiau vyskusias dvikovas sugebėdavo pataikyti vidutiniškai po 8 kartus.

„94” komandą į priekį vedė 24 taškus pelnęs komandos lyderis Dominykas Palšis, dvigubu dubliu pasižymėjo Paulius Naraškevičius pelnęs 14 taškų ir atlikęs 10 rezultatyvių perdavimų. „Boblbee.lt“ komandoje rezultatyviausiai žaidė Justinas Ašmonas pelnęs 14 taškų.

TITANŲ MŪŠYJE „PAYSERA“ PERGALĖ 1 TAŠKU: „Paysera“ (buvo „BC Medelynas“) ir „Reaktoriaus smogikai“ (buvo „KK Reaktorius“) žaidė VASAROS TAURĖS 2014 turnyro finale, todėl nenuostabu, kad iš šių komandų dvikovos „B“ grupėje visi tikėjosi gero krepšinio dozės. Gausiai į sporto salę grandų akistatos susirinkę žiūrovai neliko nusivylę, „Paysera“ už praėjusios finalą simbolinį revanšą pasiekė tik minimaliu pranašumu 63:62 (12:19; 18:21; 20:12; 13:10), o rungtynės buvo kupinos intrigos ir azarto.

Linas Valatkevičius pataikė tritaškį ir išvedė į priekį „Reaktoriaus smogikus“ 3:0. Netrukus po kelių nesėkmingų komandoms atakų savo taškų kraitį kraują kaitinančiose rungtynėse atidarė ir „Paysera“. Po Igno Rylos tritaškio 5:3. Laurynas Kirlys savo gimtadienio dienos dvikovą pradeda netaikliu tolimu metimu, tačiau jo bičiuliai atsikovoja kamuolį puolime ir Eduardas Rogačiovas „žiebia“ tritaškį išvedanti praėjusios vasaros karalius į priekį 6:5. „Paysera“ žaidimas puolime stringa, o tuo pasinaudoję „smogikai“ pateikia rimtą paraišką pirmam pabėgimui 10:5. Įpusėjus pirmam ketvirčiui „Reaktoriaus smogikų“ žaidime ryškėje viena tendencija, komanda meta praktiškai tik tritaškius ir nebando kelti grėsmės po varžovų krepšiu. „Payseros“ gynyba prie to palaipsniui prisitaiko, o puolime 5 taškus iš eilės pelnęs Gytis Radzevičius išlygina rezultatą 12:12. Praradę žaidybinę iniciatyvą „reaktoriečiai“ padėtį pataiso kėlinio gale, 5 taškus pelno Eduard Rogačiov, pirmą ir paskutinį metimą pataiko Karolis Petrukonis (po pirmo kėlinio paliko aikštelę) 19:12. Antro kėlinį „Reaktoriaus smogikai“ pradeda su Ignu Juškevičiumi „centre“ ir toks sprendimas iškart pasiteisina, agresyviai baudos aikštelėje žaidžiantis vienas komandos lyderių pelno 4 taškus be atsako, o svarbiausia komanda pradeda kelti grėsmę baudos aikštelėje. „Paysera“ varžovams tolti neleidžia ir pataiko du atsakomuosius dvitaškius 16:23. Ant suolo atsisėdus „Paysera“ vidurio puolėjui Pauliui Joneliūnui atsirado komandos gynyboje po krepšiu skylių, todėl Vilius Jastremskas nusprendė ilgų poilsio minučių pagrindiniam aukštaūgiui nesuteikti ir jį grąžino į aikštę. Grįžęs „centras“ ėmė dominuoti puolime ir greitai atsvėrė indėlį kurį „Reaktoriaus smogikai“ susikrovė puikiai išnaudodami Igną Juškevičių ir Viktor Daukšą. Po 20 minučių „Paysera“ atsiliko 30:40. Po didžiosios pertraukos Paulius Joneliūnas ir Tomas Galeckas deficita nieko nelaukdami ima „naikinti“ 34:40. „Reaktorius“ arba meta tritaškius arba žaidžia per Igną Juškevičių, tačiau pavyskta naudą pasiekti tik pasirinkus antrąjį atkų tesinio variantą, po 4 Juškevičiaus taško šiame ketvirtyje 44:36. Ignas Ryla su Osvaldu Olisevičiumi apsikeičia netaikliais tritaškiais, o įsismaginęs Joneliūnas gauna kamuolį, verpstė, dejimas ir jau tik „minus“ 6 (38:44). „Reaktoriaus smogikams“ pamažu ėmus didinti apsukas, esant rezultatui 48:40 Vilius Jastremskas prašo minutės pertraukėlės. Su ja buvo pataikyta, „Paysera“ pataikė du tritaškius iš eilės ir spurtavo 8:0 išlygindama rungtynių rezultatą, trečiam kėliniui artėjant prie pabaigos 48:48. Po Igno Juškevičiaus taiklių baudos metimų „Reaktoriaus smogikai“ vėl įsiveržė į priekį 52:50, tačiau „Paysera“ turėjo kelias progas bent išlyginti rezultatą, tačiau jomis nepasinaudojo. Pirmiausiai du baudos metimus sugalvojo pramesti Ignas Ryla, o kėlinio paskutinę sekundę iš po krepšio labai apmaudžiai prametė ir „centras“ Joneliūnas. Lemiamą ketvirtį „smogikai“ pradeda taikliu baudos metimu 53:50, o Matas Budginas bandydamas vienu šūviu išlyginti rezultatą prameta iš toli. Laurynas Kirlys neklysta 56:50, o po Eduardo Rogačiov dvitaškio „Reaktoriaus smogikai“ vos kelių minučių intervale susigrąžina ką prarado trečio kėlinio metu 8 taškus 58:50. Sausą atkarpą „Paysera“ nutraukia, tačiau iškarto seka Lino Valatkevičiaus viską nubraukiantis atsakas 60:52. Ignas Ryla pataiko sudėtingą metimą, tačiau jam fiksuojami žingsniai, laimė tokią pačią klaidą kitoje aikštelės pusėje padaro ir Laurynas Kirlys. Žvaigždžių pavyzdžiu paseka ir Lukas Poniškaitis pažeidęs dvigubo varymo taisyklę. Klaidų virtinę Ignas Juškevičius nutraukia dvitaškiu atstatydamas po 2 kėlinių turėtą 10 taškų persvarą 62:52. „Paysera“ ekipa dar turi pusę kėlinio viską pakeisti ir pamažu tą ima daryti. Po spurto 7:0 „Reaktoriaus smogikai“ priversti prašyti minutės pertraukėlės 59:62. Po minutės pertraukėlės „Paysera“ sudeba dar kartą pademonstuoti puikius gynybinius sugebėjimus, o Paulis Joneliūnas drąsiai sužaidžia prieš Igną Juškevičių ir įmeta puskablį mažinanti komandos atsilikimą iki minimumo 61:62. Padėtį gelbėti imasi Laurynas Kirlys, tačiau eilinį kartą šį kėlinį jo metimas netaiklus ir rezultatas lieka nepakitęs. „Paysera“ turi šansą viską išgelbėti arba palaidoti per paskutinę ataką, Tomas Galeckas degina laiką, vėliau kamuolį adresuodamas šiose rungtynėse ant bandos „užlipusiam“ Joneliūnui, šį kartą „centro“ metimas netaiklus, tačiau „Reaktoriaus smogikai“ neatitveria Igno Rylos, kuris išnaudodamas savo greitį ir ilgas rankas pataiso komandos draugo metimą išvedadanti „Paysera“ į priekį 63:62. „Smogikai“ turi kelias sekundes išsigelbėto paskutiniu metimu, tačiau po pasitarimų minutės „smūgis“ varžovams nesuduodamas. Laimėję svarbiausiai rungtynių momentais parodė daugiau noro ir kovingumo, o pralaimėję nustebino tuo, kad turėdami gausų būrį gerų krašto puolėjų jų visiškai neišnaudojo ir nebandydami, net ieškoti kitokių atakos tęsinių mesdavo tritaškius.

„Paysera“ į pergalę leidusią užimti 1 vietą „B“ grupėje vedė 18 taškų surinkęs Paulius Joneliūnas ir 14 pridėjęs Gytis Radzevičius. „Reaktoriaus“ smogikų gretose išsiskyrė 17 taškų surinkęs Ignas Juškevičius ir 12 pelnęs Eduard Rogačiov. Pernai finale „BC Medelyną“ pražudęs Osvaldas Olisevičius sužaidė nepačias geriausias rungtynes, puolėjo sąskaitoje 9 taškai (3/10 metimai) ir 12 atkovotų kamuolių.

„KK Reaktorius“ taikliau metė baudos metimus bei dvitaškius, laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių (31-23), atliko daugiau rezultatyvių perdavimų (17-10), tačiau tai neišgelbėjo nuo pirmo pralaimėjimo komandos kuri pasibaigus rungtynėms protokole turėjo ir didesnį bendrą naudingumo balą 52-49.

„KK RIEŠĖS“ DOMINAVIMAS NR.2: Antradienį triuškinamą pergalę pasiekusi „KK Riešė“ ketvirtadienį nutarė pamokyti ir „(Ne)Rimtą Komandą“, kuriai niekaip nepavyksta ištrūkti iš „A“ grupės turnyrinės lentelės dugno. „(Ne)Rimta Komanda“ pirmą kėlinį pralaimėjo 10:20, tačiau gana įtikinamai laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių po varžovų krepšiu. Po atakos kurią Darius Petrauskis baigė tritaškiu „(Ne)Rimta Komanda“ puolimas įstrigo, Lukas Motiejūnas pataikė pora tritaškiu, dėjimu pasižymėjo Martynas Paliukėnas ir „KK Riešė“ atitrūko 11 taškų skirtumu. Iš starto penketuko aikštelėje likus tik Edvinui Jezukevičiui pirmaujančios komandos žaidimo kreivė smuko žemyn, Lukas Motiejūnas ir Martynas Rakauskas prametė iš eilės 4 tolimus metimus, o „(Ne)Rimta Komanda“ toliau paimdama kamuolius po Riešės komandos krepšiu dar spėjo deficita sumažinti tašku. Nedaug, tačiau dideli darbai prasideda nuo mažų darbelių. Prisiminę, kad atėjo eilinės lengvos pergalės „KK Riešės“ žaidėjai nuo antro kėlinio pradžios ima aktyviau gintis ir greičiau iš gynybos pajėgas pergrupuoja į varžovų aikštelės pusę. Pirmiausiai 7 taškus iš eilės pelno vienas Vytautas Cicėnas, vėliau 6 Martynas Paliukėnas, o įpusėjus ketvirčiui „KK Riešės“ kolektyvui pakrenta dar ir tritaškiai, nepaisant to, kad „(Ne)Rimta Komanda“ vis dar laimi kovą dėl atšokusių kamuolių jos padėtis kėlinio gale po Martyno Paliukėno dvitaškio netokia jau ir džiugi, kaip po 10 pirmų minučių, minus 23. Jonas Navakas puikų savo pasirodymą pirmojoje pusėje vainikuoja taikliu metimu taip galutinai įtvirtindamas rungtynių rezultatą po 2 kėlinių 22:43. „KK Riešė“ per pirmą rungtynių dalį metė daug tritaškių, pasekusi jų pavyzdžiu „(Ne)Rimta Komanda“ trečią kėlinį pradeda 2 iš eilės netaikliais. Edvinas Jazukevičius pataiko iš po krepšio 45:22, tačiau skylę jo komandos gynyboje radęs varžovas tuo puikiai pasinaudoja ir dar syki mažina atsilikimą 24:45. Augustas Šuliauskas yra patikimas metikas. Du iš trijų gynėjo tritaškių pasiekia tikslą 51:24. Šuliausko pavyzdžiu bando sekti kiti jo ekipos draugai, tačiau net trys iš eilės tolimi metimais skrieja pro šalį. Sunkią „KK Riešės“ atkarpą „(Ne)Rimta Komanda“ paverčia savo spurtu 8:0 (32:51). „KK Riešė“ tinginiauja gynyboje, tačiau tai nėra trūkumas nes po 30 minučių 70:40 ekipos pergale neabejoja jau niekas. Ketvirtą kėlinį „(Ne)Rimta Komanda“ puldama varžovų krepšį pasirodė super, tačiau už gynybą komandai teigiamą pažymį parašyti būtu sunku. Rungtynių gale „KK Riešė“ savo sąskaitoje turėjo jau 94 taškus ir pirmavo 94:54. Prie komandos tik šiose rungtynėse prisijungęs Tautvydas Pipiras, pataikė tritaškį 97:52 į kurį Jonas Navakas atsakė taikliu dvitaškiu 56:97, o jo komandos draugams net nespėjus išsidėstyti gynyboje Martynas Paliukėnas pelnė 100-tąjį tašką. Puolimo galę dar kartą šią savaitę parodę Riešės atstovai šventė pergalę rezultatu 103:58 (20:10; 23:12; 27:18; 33:18).

„(Ne)Rimta Komanda“ galiausiai kovą dėl atšokusių kamuolių šiose rungtynėse pralaimėjo, tačiau labai nežymiai 44-48. „KK Riešė“ šiose rungtynėse metė 44 tritaškius ir pataikė jų net 15.

Nugalėtojus į priekį vedė 29 taškus surinkęs Martynas Paliukėnas, naujokas Tautvydas Pipiras pridėjo 21, Lukas Motiejūnas ir Martynas Rakauskas pelnė atitinkamai 15 ir 10 taškų. „(Ne)Rimta Komanda“ gretose Jonas Navakas iššokęs kaip pylipas iš kanapių surinko 20 taškų ir dar 13 atšokusių kamuolių, Povilas Mikšys spėjo surinkti 12.

„BROLIAI ŠAUNUOLIAI“ VĖL GALVOJA APIE FINALO KETVERTĄ?:„Brolių Šaunuolių“ komanda šiose rungtynėse pagaliau sulaukė Gedimino Bliujaus, gynėjo kuris tris vasaras diriguodavo komandos žaidimui aikštelėje. Šį kartą jis ėmėsi komandai diriguoti nuo suolo, o toks rimtas požiūris į šią grupės dvikovą leido susidaryti nuomonei, kad „Broliai Šaunuoliai“ taikosi į dar vieną finalo ketvertą arba bent ten slapčia svajoja atsidurti. Tokia rimtis stovykloje atsirado gal ir todėl, kad buvo netikėtai, neplanuotai pralaimėta „BC Pagiriams“ ir daugiau klysti bent žaidžiant su tais, kas nepretenduoja į 1-4 vietas negalima.

„Bėk ir mesk“ taip galima būtų pavadinti rezultatyvų pirmą šių rungtynių ketvirtį kurį po Ernesto Varakausko tritaškio pabaigoje 28:24 laimėjo „Verkiai“. Antras ketvirtis prasideda Dariaus Dudėno dvitaškiu per Mariaus Kazlausko rankas 26:28, tačiau pastarasis įveikia Povilausko gynybą ir „Verkiai“ atstato 4 taškų kapitalą 30:26. Po Dariaus Jovaišos tritaškio „Broliai Šaunuoliai“ spurtuoja 5:0 ir įsiveržia po kurio laiko vėl į priekį 31:30. Ernestas Varakauskas pataiko dvitaškį 32:31, tačiau jo komanda varžovų puolimui leidžia per daug ir po geros „Brolių Šaunuolių“ dar vienos atkarpos „Verkių“ atsilikimas jau 4 taškai 36:32. Sunkiu momentu iniciatyvos imtis pabando Verkių atstovų lyderis Karolis Laucė, jis puikiai atsilaisvina po varžovų krepšiu bei pelno 2 lengvus taškus 34:36. Jam pataikius antrą iš eilės komandos tritaškį reikalai ima taisytis 40:38, tačiau kėlinio gale „Broliai Šaunuoliai“ atkarpą laimi 9:2. Iš 9 po 2 kėlinių į priekį įsiveržusios 51:44 komandos taškų net 7 pelno kėlinį fantastišku tritaškiu vos peržengus vidurio liniją baigęs Darius Jovaiša. Po didžiosios pertraukos Gediminui Bliujui pavyksta iš komandos draugų išsireikalauti didesnių pastangų gynyboje. Dešimties minučių atkarpą „Broliai Šaunuoliai“ įveikia „Verkiams“ leisdami pelnyti vos 7 taškus bei savo pranašumą pasisidina iki 17 taškų. „Verkiai“ pirmą rungtynių pusę rodė gerą krepšinį, tačiau pergale galėję virsti pamatai subyrėjo. Ketvirtas kėlinys buvo tik formalumas, o jį vienu tašku 17:16 laimėjo niekada rankų nenuleidžiantis „Verkiai“. Galutinis rungtynių rezultatas 84:68 (24:28; 27:16; 17:7; 16:17).

„Brolių Šaunuolių“ gretose 27 taškus pelnė Darius Jovaiša pataikęs 5/7 tritaškius, 17 pridėjo Marius Krukonis, 12 (18 atk. kam.) Gediminas Povilauskas vėl tapęs „rungtynių vyruku“ (33 naud. Balai), Darius Dūdėnas pelnė 10 taškų. „Verkių“ komandoje nesulaikomas buvo geriausias rungtynes šią vasarą sužaidęs Ernestas Varakauskas. Puolėjas pataikė 6/13 tritaškius ir surinko 30 taškų, dvigubą dublį penktosiose rungtynėse surinko 16 taškų pelnės ir 14 kamuolių sugriebęs Karolis Laucė, 12 pridėjo „centras“ Marius Kazlauskas.

KRITO Į DUGNĄ:Prieš šias rungtynes „B“ grupėje keturios komandos savo sąskaitoje turėjo po 1 pergalę ir tris pralaimėjimus. Dvi iš tų komandų „Sex & Beer” bei „Rezultatas“ savo santykius aiškinosi paskutinėse savaitės rungtynėse. Dvikova nebuvo rezultatyvi, o pergalę 54:32 (9:6; 9:13; 20:5; 16:8) iškovojo po didžiosios pertraukos įsibėgėjusi „Rezultato“ komanda, kuriai pavyko per savaitę laimėti vieną dvikovą iš dviejų žaistų.

Rungtynių pradžioje aikštelėje vyravo chaosas, o iš didelio noro pasižymėti pirmiems nieko gero neišpaudė nei vieni, nei kiti. Pirmasis ledus pralaužė „Rezultato“ puolėjas Žygimantas Petkus, kuris pataikęs antrą iš dviejų mestų baudos metimų išvedė savo komandą į priekį 1:0. „Sex & Beer” ekipa nepataikė savo metimų, daugelyje atakų žaidėjai blaškėsi po aikštelę ir nesuprasdavo ką turėtų daryti, kad būtų pelnyti taškai. Visa laimė komandai pavykdavo visai sėkmingai susitvarkyti gynyboje po varžovų krepšiu. Po Žygimanto Petkaus ir Justo Meidaus dvitaškių „Rezultatas“ pabėgo į priekį 5:0. Matydamas, kad jo komandos vyrukai šį vakarą gali likti netik be sekso, bet ir be alaus komandos treneriu tik prieš šią dvikovą tapęs Žygimantas Čėnas paprašė minutės pertraukėlės. Po jos Ugnius Stulginskas „atpynė“ varžovų krepšio tinklelį, pataikydamas dvitaškį 2:5. Trijų taškų persvarą išlaikęs iki pat antro kėlinio „Rezultatas“ jį pradėjo dvitaškiu 11:6, tačiau „Sex & Beer” atsakė 3:0 (9:11), surengė kelias kontratakas iš kurių viena baigėsi metimu su varžovo pražanga ir pamažu išlygino žaidimą bei praktiškai rezultatą 12:13. „Sex & Beer” vienas iš puolėjų po varžovų krepšiu buvo „uždarytas į dėžę“ bei prarado kamuolį, prie komandos laiką leidęs neoficialus komandos narys turėjo apie šį epizodą savo nuomonę, todėl uždirbo komandai techninę pražangą. Viktoras Azarkovas pataikė baudos metimą, Justas Meidus pelnė dvitaškį atakos „plius“ metu ir „Rezultato“ reikalai ėmė taisytis 16:12. Po Nikolajaus Majevskio baudos metimo 17:12, tačiau tada susikaupusį pykti tinkama linkme išlieja „Sekso ir alaus“ komanda kuri spurtuoja 5:0 (17:17). Komandoms apsikeitus baudos metimais 18:18. Ketvirčio gale techninę pražangą už emocijas nuo suolo užsidirba ir „Rezultato“ komanda, o tuo pasinaudoję jų varžovai laimi vienu tašku pirmą rungtynių dalį 19:18. Antrą rungtynių pusę „Sex & Beer” žaidėjai nepaisant Žygimanto Čėno patarimų gausos pradeda labai prastai, komanda nesugeba nei pati užpulti, nei stabdyti įsibėgėjusių „Rezulatato“ gynėjų Viktoro Azarkovo bei Justo Meidaus kurie po didžiosios pertraukos bando imtis iniciatyvos. Beviltiškai trečią kėlinį sužaidę „Sex & Beer” prieš ketvirtą kėlinį atsiliko jau 24:38. Ketvirtą kėlinį pirmaujanti komanda nemažino apsukų, o jų oponentai jau sunkiai vilko kojas, po Viliaus Radavičiaus 9-tojo taško „Sex & Beer” atsilikimas sumažėjo iki 21 taško, tačiau dvikovos gale jį dar taškeliu padidino baudos metimą pataikęs „Rezultato“ narys Simas Krikštanas.

Šiose rungtynėse abi komandos tragiškai metė tritaškius. „Rezultatas“ pataikė 1 metimą iš 14, o „Sex & Beer” 2 iš 20. „Sex & Beer” komandos gretose tik 3 iš 8 žaidėjo po rungtynių galėjo pasigirti, kad jų žaidimas nebuvo „minusinis“, o vienas išsisuko su nuliniu. Nenuostabu, kad vos 32 taškus surinkusi „Sex & Beer” komanda, puolime žaidusi be jokios minties ir idėjos pakartojo šios vasaros nerezultatyvumo rekordą ir nukrito į „B“ grupės turnyrinės lenetėlės dugną. Iš jo komandos jaunasis treneris Žygimantas Čėnas vienas tikrai neištrauks, būtinas visų komandos narių atsidavimas ir didesnės pastangos.

„Sex & Beer” vienose iš blankiausių vasaros rungtynių geriausiai sekėsi Žygimantui Čiurinskui ir Viliui Radavičiui kurie surinko po 9 taškus. „Rezultatui“ 10 taškų pelnė Nikolajus Majevskis. Jis buvo vienintelis iš 18 ant parketo pabuvojusių žaidėjų surinkusių dviženklį skaičių taškų. Donatas Vitkauskas pridėjo prie antrosios pergalės 9 taškus.

PASISTIPRINO:Komandos grupės varžyboms artėjant prie pabaigos, bando sustiprinti sudėtis bei užkamšyti spragas kurios atsirado žaidėjams patyrus traumas arba šią vasarą pasirinkusius poilsį, o ne pagalbą komandai krepšinio aikštelėje. Šios savaitės pradžioje „KK Riešės“ komandą papildė Edvinas Jezukevičius, kuris jau spėjo prisidėti prie komandos pergalės pelnydamas 16 taškų (12 atk.kam.), o trečiadienį komandos vadovas Ervinas Stankevičius pranešė, kad komanda išregistruoja traumą patyrusį limituotą žaidėją Alvydą Žarskų ir jį keičia Tautvydu Pipiru, kuris šį sezoną praleido „KK Trakai“ (NKL) komandoje, o ankščiau VASAROS TAURIŲ turnyruose gindavo dabar neegzistuojančių nuolatinių finalo ketverto dalyvių „Dredų – Pilsneris“ garbę. Gerai žinomu gynėju šią savaitę pasipildė ir rimčiausi „KK Riešės“ konkurentai dėl pirmosios vietos „A“ grupėje „Fabiniai“, kurie rankomis sukirto su Laurynu Samėnu. „Sietuva 23” pasipildė mėgėjų krepšinyje gerai užsirekomendavusiu Otu Majeru, kuris komandai padėjo laimėti pirmas šios vasaros rungtynes. Dėl tam tikrų netekčių norėdama išvengti bėdų turnyro finiše du naujus žaidėjus įregistravo ir „Paysera“. Komandą papildė Modestas Gilys ir Julius Gedminas.

SAVAITĖS REKORDAI:

EFEKTYVUMAS: Lukas Motiejūnas „KK Riešė“ (42)

TAŠKAI: Lukas Motiejūnas „KK Riešė“ (41)

ATKOVOTI KAMUOLIAI: Gediminas Povilauskas „Broliai Šaunuūoliai“ (18)

REZULTATYVŪS PERDAVIMAI: Andrius Gaidys „KK Riešė“ (13)

PERIMTI KAMUOLIAI: Paulius Naraškevičius „94” (7).

BLOKAI: Edvinas Jazukevičius „KK Riešė“ (3)

TRITAŠKIAI: Ernestas Varakauskas „Verkiai“ (6).

<<< Daugiau naujienų VASAROS TAURĖS 2015 turnyro FACEBOOK paskyroje >>>

{jcomments on}

 
Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius.
Plačiau apie tai: privatumo politika.