Krepšinio lyga Vilniuje - krepsinistau.lt
Paskutinių rungtynių rezultatai:
Bendraukime skype    facebook zaideju_birza
Prisijungti
SEKMADIENIO KREPŠINIO LYGA: 11 turo apžvalga

2020 metų sausio 26 diena pasaulio krepšinio visuomenei baigėsi tragiškai. Sraigtasparnio avarijoje žuvo NBA legenda ir daugelio vaikystės dievukas Kobe Bryantas.

SEKMADIENIO KREPŠINIO LYGOJE šį liūdnai pasibaigusį sekmadienį vyko keturios reguliaraus sezono dvikovos.

„Broliai Šaunuoliai“ ir „TG Sokol“ lengvai susitvarkė su lygos autsaideriais, „Meridianas“ rezultatu 69:60 įveikė „Inwido“ ir bent jau trumpam pakilo į 8 turnyrinės lentelės poziciją.

Įdomiausiai 12-ojo turo metu klostėsi praėjusio sezono pusfinalyje kovojusių „Negerų“ bei „KK Alkanų“ susitikimas. Pastarieji dvikovą pradėjo blankiai, tačiau jos pabaigoje turėjo galimybių nutraukti įspūdingą varžovų pergalių seriją (25 pergalės iš eilės).

SEKMADIENIO KREPŠINIO LYGA pristato tradicinę turo rungtynių apžvalgą.

BROLIAI ŠAUNUOLIAI – RRKK&BENDORĖLIAI 101:57 (29:13; 16:13; 27:19; 29:12)

Galimybių laimėti reguliarųjį sezoną dar nelaidojantys „Broliai Šaunuoliai“ (6/1) sausio mėnesį baigė dvikova prieš turnyrinės lentelės dugne nuo sezono starto esančius „RRKK&Bendorėlių“ krepšininkus. Pastarieji nepakyla aukščiau 11-tos pozicijos, o ar ją pavyks išlaikyti pasibaigus pirmajam etapui, paaiškės tik po dvikovos prieš „Baltus Žirgus“.

Iki sausio 26 dienos „Broliai Šaunuoliai“ su 108,50 taško vidurkiu pirmavo pagal rezultatyvumą ir nerezultatyviausiai lygoje žaidžiančius Bendorėlių atstovus lenkė vidutiniškai pusšimčiu taškų (+50,07 tšk.).

Į aikštelę žengė skirtingo lygio ekipos, nuo 2016 metų jos tarpusavyje jau buvo žaidę keturis kartus, visas pergales „Broliai Šaunuoliai“ susirinko laimėdami vidutiniškai 41,25 taško persvara, varžovams buvo leista pelnyti mažiau nei pusšimtį taškų (47,25 tšk. vid.).

„RRKK&Bendorėlių“ kolektyvas į dvikovą prieš efektyviausią krepšinį (138,43 naud. bal.) lygoje rodančią komandą atvyko be abiejų savo centrų (Augustino Stropaus ir Eimanto Tauro) ir pagrindinio įžaidėjo Vytenio Vainiušio.

Be trijų iš keturių kertinių žaidėjų mesti rimtą iššūkį broliams - misija neįmanoma. Pastarieji rungtynėms dar ir registravo 10 žaidėjų, taip iškart Bendorėlių atstovus paversdami kamikadzėmis.

Rungtynių pradžioje „RRKK&Bendorėlių“ krepšininkai drąsiai atakavo varžovų krepšį ir nuolat per dvitaškį metimą atsidurdavo priekyje, tačiau problemų su pataikymu neturėjo ir „Broliai Šaunuoliai“. Po pastarųjų taiklių metimų per pirmąsias penkias susitikimo minutes rezultatas net penkis kartus buvo lygus (2:2; 4;4; 6:6; 8:8; 10:10).

Kai atrodė, kad toks „pasimėtymas“ taškas į tašką dar kažkiek užsitęs, „Broliai Šaunuoliai“ spurtavo 16:0 (24:10) ir nelaukdami ketvirčio pabaigos „uždarė“ nugalėtojų klausimą.

Po pirmojo kėlinio komandas skyrė 16 taškų (29:13).

Antrąjį ketvirtį drąsiai pradėjo jaunasis Bendorėlių atstovas Benediktas Bakutis, po jo metimų skirtumas ištirpo iki 11-kos taškų.

Iki didžiosios pertraukos didesnių žygių „RRKK&Bendorėlių“ krepšininkai nesurengė, o ir „Broliai Šaunuoliai“ kiek pritilo 45:26.

Po didžiosios pertraukos „Broliai Šaunuoliai“ stokojo maksimalios koncentracijos ir šį aspektą Bendorėlių atstovai stengėsi išnaudoti kiek įmanoma produktyviau. Trečiojo kėlinio metu energingai baudos aikštelėje sukosi Raimundas Umbrasas, taškus rinko Valdas Vyšniauskis bei Laurynas Bakutis.

„RRKK&Bendorėlių“ komandai pavyko sėkmingai užpulti, tačiau gynyboje atsilaikyti prieš žaibiškai po jų krepšiu atsidūrusius varžovus nebuvo jokių šansų. Deja, šį kartą ir didesnę rotaciją šaunuoliai išnaudojo itin gerai.

Prieš ketvirtąjį kėlinį „Brolių Šaunuolių“ persvara siekė 27 taškų ribą (72:45).

Lemiamą kėlinį tolimais metimais pradėjo nuo suolo į rungtynes įsitraukę broliai 80:45, laiko iki finalinio švilpuko, kurio labai laukė „RRKK&Bendorėlių“ žaidėjai, dar buvo daug, todėl įsibėgėję rungtynių favoritai spėjo pasiekti ir 100-ojo taško ribą.

Tai buvo penktos „Brolių Šaunuolių“ rungtynės šiame sezone, kai jie pelnė bent 101 tašką, po trumpos pertraukos prie komandos prisijungęs Gediminas Povilauskas rungtynes baigė užfiksuodamas eilinį trigubą dublį.

Domantas Sabonis, surinkdamas trigubą dublį NBA, jau perrašė Lietuvos krepšinio istoriją, o Gediminas Povilauskas toliau sėkmingai pretenduoja tapti pirmuoju SEKMADIENIO KREPŠINIO LYGOS žaidėju, užfiksavusiu trigubo dublio sezono vidurkius. Lygos MVP šį sezoną visose šešiose žaistose rungtynėse surinko trigubą dublį.

„RRKK&Bendorėlių“ krepšininkus šį kartą į nesėkmę stūmė 30-64 pralaimėta kova dėl atšokusių kamuolių bei varžovų žaibiškas perėjimas iš gynybos į puolimą. „Broliai Šaunuoliai“ kontratakuodami pelnė 40 taškų (7 taškus varžovai).

BROLIAI ŠAUNUOLIAI: Mantas Kazlauskas 26 (10/12 dvitaškiai), Gediminas Povilauskas 22 (29 atk. kam., 17 rez. perd.), Marius Rimošaitis 14 (6/6 dvitaškiai), Justinas Povilauskas ir Egidijus Mažeika (11 atk. kam.) po 10 / RRKK&BENDORĖLIAI: Valdas Vyšniauskis 17, Laurynas Bakutis 10;

MERIDIANAS – INWIDO 69:60 (14:17; 23:9; 15:9; 17:25)

Labai įdomių rungtynių sausio pabaigoje galima buvo tikėtis tarp „Meridiano“ (3/5) ir šį sezoną kiek nuvylusios „Inwido“ (2/6) ekipos. Per pirmąsias 7 sezono dvikovas abu kolektyvai iškovojo po dvi pergales kaip ir „BC Ponai“ (2/5). Pastarieji sausio 26 dieną gavo išeiginę.

Būtent tarp šių trijų kolektyvų vyksta atkakli kova dėl 8-10 pozicijos, todėl kiekvienas jų tarpusavio susitikimas – ypatingos svarbos įvykis.

Praėjusį sezoną tarpusavio rungtynėse be Almanto Stankevičiaus žaidę „Meridiano“ krepšininkai „Inwido“ ekipai nusileido beviltiškai 34:66. Antrasis ketvirtis baigėsi rezultatu 26:4.

Iki dvikovos, kurioje dominavo mėlynai – balti, tarpusavio rungtynėse pergales rinko tik „Meridianas“ (52:47; 81:59).

Rungtynių pradžioje nė vieni nedemonstravo gero krepšinio, tačiau komandų noras viena kitai perkąsti gerklę tą kuo puikiausiai kompensavo.

„Inwido“ po ilgokos pertraukos rungtynėms vėl registravo krašto puolėją Edvardą Žilinską, jis, kaip parodė dvikovos eiga, į aikštelę po traumos žengė būdamas puikios sportinės formos.

Būtent po šio krepšininko keturių taškų be atsako įpusėjus pirmajam kėliniui ekipas skyrė 5 taškai (10:5).

Ketvirčio pabaigoje „Meridianas“ galiausiai pavijo „Inwido“ (14:14), tačiau Edvardo Žilinsko tritaškis lėmė, kad trapią persvarą (17:14) prieš antrąjį raundą visgi išlaikė mėlynai – balti.

Antrąjį ketvirtį „Meridiano“ vyrai pradėjo fantastiškai pataikydami iš toli, po penkių tolimų metimų jiems pavyko atitrūkti 31:22.

Artėjant didžiajai pertraukai aikšteleje vyravo chaotiškas ir skubotas krepšinis, tačiau Almanto Stankevičiaus dominavimas galiausiai leido „Meridianui“ pirmąją dvikovos dalį laimėti rezultatu 37:26.

Čia pirmaujančią komandą gelbėjo gera gynyba. „Meridiano“ žaidėjai, nepataikę metimų, žaibiškai skubėdavo ginti savo tvirtovės.

Po didžiosios pertraukos „Inwido“ atakas stengėsi baigti per baudos aikštelę, išnaudojus priekinę liniją, atsilikimas buvo sumažintas iki vienženklio (31:39).

Kai jau atrodė, kad „Inwido“ rado varžovų silpnąją vietą, „Meridianas“ vėl pataikė iš toli, tarytum to nebūtų gana, atsivėrusiomis erdvėmis baudos aikštelėje taip pat buvo pasinaudota.

Geras rungtynes žaidė Justas Grubevičius, po jo tritaškio kėlinio pabaigoje skirtumas pasiekė 17-kos taškų ribą (52:35).

Praėjusį sezoną „Inwido“ triuškino „Meridianą“, dabar po trečiojo kėlinio atrodė, kad viskas vyks pagal atvirkštinį scenarijų. Visgi scenarijus rašo ne apžvalgininkai ar sirgaliai, o patys žaidėjai.

Kitokių sumanymų turėjęs Edvardas Žilinskas lemiamo kėlinio pradžioje smeigė du tritaškius, tačiau šį kartą „Meridianas“ dar turėjo atsakymų. Po Dariaus Stankevičiaus ir Justo Grubevičius taiklių metimų bendras rezultatas per daug nepasikeitė (57:43).

Iki susitikimo pabaigos likus keturioms minutėms Edvardo Žilinsko paleistas kamuolys dar kartą skrodė tinklelį. Po tritaškio „Inwido“ atsiliko 52:60.

Visą laiką pirmavusios ir rungtynes kontroliavusios „Meridiano“ įgulos bėdos tuo nesibaigė. Gynyba ties perimetru vėlavo, įkaitęs varžovų puolėjas pataikė dar du tolimus metimus (58:60).

Trečiojo kėlinio pabaigoje beviltiškai strigusi „Inwido“ pakilo kaip feniksas iš pelenų, tačiau tai buvo paskutinis mėlynai – baltų pasispardymas.

Ryžtingai žaidimo kontrolę į savo rankas paėmęs Almantas Stankevičius nuvairavo „Meridianą“ į svarbią pergalę.

Pralaimėjimą patyrusi „Inwido“ sulaukė vieno iš savo vedlių, tačiau kitas, Vitalijus Afanasjevas, šį kartą sužaidė prastas rungtynes. Gynėjas daugelyje šio sezono rungtynių varžovus varo į neviltį, tačiau šį kartą surinko vos 7 taškus (-7 naud. bal). Tai buvo prasčiausios po 20,75 taškus renkančio žaidėjo rungtynės šį sezoną.

MERIDIANAS: Almantas Stankevičius 26 (12 atk. kam.), Justas Grubevičius 16, Darius Stankevičius ir Mindaugas Žilionis po 11 / INWIDO: Edvardas Žilinskas 30, Marius Kontrimas 13 (13 atk. kam.);

GERIAUSIAS TURO ŽAIDĖJAS

KK ALKANI – NEGERI 72:74 (14:25; 20:19; 21:13; 17:17)

Praėjusio sezono pusfinalyje „Negeri“ (8/0) rezultatu 46:42 nukovė „KK Alkanų“ (5/2) kolektyvą ir žengė į čempionų titulu pasibaigusį finalą. Lygiai ir įdomiai klostėsi ir šių komandų tarpusavio rungtynės reguliaraus sezono metu, nors pergalę vėl iškovojo „Negeri“ (80:73).

„KK Alkani“ vėliau neliko be medalių, tačiau apmaudas dėl pralaimėto pusfinalio turėjo išlikti, nes pergalė ir bilietas į finalą buvo pasiekiamas pirštų galiukais.

Sausio 26 dieną čempionams iki pilnos komplektacijos trūko tik komandos simboliu tapusio Gedimino Mateikos, „KK Alkani“, išskyrus Paulių Cinelį, surinko visus perimetro žaidėjus, tačiau stokojo aukštesnių žaidėjų.

Rungtynių pradžioje alkanų gynybą į neviltį varė Raimondo Sadkausko aštrūs reidai ir virš lanko nuolat kabojęs Gediminas Astrauskas.

Nors „Negeri“ rungtynes pradėjo blankiai, įpusėjus ketvirčiui situacija kiek pasikeitė. Po Arūno Liudvinavičiaus metimo iš vidutinio nuotolio rezultatas 10:4 verčia varžovus prašyti minutės pertraukėlės.

„Negeriems“ būnant priekyje 14:7 „KK Alkanų“ komandos situaciją dar spėjo pagerinti buvęs ekipos žaidėjas Ovidijus Kriaunaitis. Po jo tritaškio komandas skyrė tik 4 taškai (10:14).

Šiame ketvirtyje blankiai atrodę „KK Alkani“ čempionų labiau neįbaugino. Klysti varžovus privertę „Negeri“ kėlinį laimėjo 25:14. Vieša paslaptis, kad ši komanda, pabėgusi į priekį, moka kontroliuoti situaciją, tačiau šios rungtynės tapo išimtimi. Tiesa, tai išryškėjo po didžiosios pertraukos.

Antrąjį kėlinį tritaškiu pradėjo Pranas Vaidotas Šarka, įsibėgėjo Vytautas Dzindulis ir skirtumas ištirpo iki 8 taškų (21:29).

Iki didžiosios pertraukos likus daugiau nei keturioms minutėms aikštelėje matėme atvirą krepšinį, o iš tokios situacijos realios naudos negavo nė viena iš kovojančių pusių.

Įpusėjus rungtynėms rezultatu 44:34 priekyje buvo Deimanto Pavlovskio klausimą išsprendę „Negeri“.

Po didžiosios pertraukos „KK Alkani“ ėmė agresyviau gintis, pataikė tritaškius, o ir Deimantas Pavlovskis po vangokos pirmosios rungtynių dalies priminė apie savo gebėjimus rinkti taškus.

„Negerų“ situacija iš saugios vos per pusę kėlinio virto įtempta (49:50). Po Arnoldo Juchnevičiaus tritaškio prasidėjus paskutinei trečiojo ketvirčio minutei čempionai grįžo į priekį 57:55.

Rungtynės, kurios dominuojant „Negeriems“ vertė kiek nuobodžiauti, akimirksniu tapo itin karštomis ir už tai galima pagirti radikaliai žaidimą pagerinusį „KK Alkanų“ kolektyvą.

Žaidimas trimis nominaliais gynėjais pasiteisino, „Negeri“ turėjo problemų nutraukdami kraujo kvapą pajutusių varžovų atakas, patys ne visada sugebėjo išnaudoti mismatch‘us.

Pirmoje lemiamo ketvirčio pusėje „Negeri“ nuolat pirmavo 2-4 taškais. „KK Alkani“ kabinosi, tačiau niekaip negalėjo persverti rezultato. Galiausiai Denisas Oliferas atkovojo kamuolį gynyboje, o Ovidijus Kriaunatis į savo buvusios komandos krepšį smeigė svarbų, dviejų taškų vertės metimą.

„KK Alkani“ likus žaisti kiek daugiau nei dvi minutes dabar buvo arčiau pergalės (70:69).

Kantriai savo šlovės minučių laukusi ir sulaukusi pastaroji komanda kritiniu momentu ėmė skubėti ir priimti blogus sprendimus.

Chaotiškai žaidę „KK Alkani“ galiausiai nusvilo. Svarbius metimus pataikę Arūnas Liudvinavičius ir Raimondas Sadkauskas „Negerų“ persvarą padidino iki 3 taškų (73:70).

Kukliai rungtynėse pasirodęs Martynas Rakauskas kritiniu momentu atrodė lyg būtų pametęs galvą, tačiau būtent jo ranka nedrebėjo prasidėjus paskutinei ketvirtojo kėlinio minutei. Jau įsibėgėjus sezonui „KK Alkanų“ komandą papildęs gynėjas pataikė gyvybiškai svarbų metimą ir atsilikimą sumažino iki minimumo 72:73.

Paskutinė „Negerų“ ataka užsitęsė ir buvo chaotiška, galiausiai po Arnoldo Juchnevičiaus netaiklaus tritaškio kamuolys atšoko toli nuo lanko, o abiejų komandų krepšininkams bandant pačiupti kamuolį, ištiksėjo 8 sekundės.

Iki finalinės sirenos likus 7,4 sekundės kamuolys galiausiai atsidūrė Arūno Liudvinavičiaus rankose ir „Negerų“ komanda kelių perdavimų dėka laimėjo dar laiko.

Palikdamas kiek daugiau nei sekundę nesportinę pražangą dar užsidirbo Deimantas Pavlovskis, o tik antrąjį baudos metimą pataikęs Raimondas Sadkauskas galutinai įtvirtino 25-tą iš eilės „Negerų“ komandos pergalę.

Iki šiol iš eilės 25 dvikovas pavyko laimėti tik 2009/2010 metų čempionais tapusiems „BC Grizliams“. Jie visas 25 pergales surinko per vienintelį savo SEKMADIENIO KREPŠINIO LYGOJE praleistą sezoną. Įdomu tai, kad tame sezone būtent „BC Grizliai“ ketvirfinalyje (83:43 ir 109:71) „pribaigė“ dabartinių lygos čempionų sezoną.

KK ALKANI: Vytautas Dzindulis 19 (11 atk. kam.), Deimantas Pavlovskis 17, Ovidijus Kriaunaitis 13 / NEGERI: Raimondas Sadkauskas 25, Gediminas Astrauskas 13 (16 atk. kam.), Arnoldas Juchnevičius 11;

TG SOKOL – BALTI ŽIRGAI 114:53 (29:15; 25:9; 29:15; 31:14)

Turbinos dar neįjungę „TG Sokol“ (5/2) vyrai antrąjį žiemos mėnesį baigė egzaminuodami jauniausią lygos komandą. „Balti Žirgai“ (1/6) dar tik kaupia patirtį ir lygoje daugiau nei dešimt sezonų žaidžiantys sakalai tuo pasinaudojo.

Prieš savaitę (01-19) „TG Sokol“ į „Negerų“ krepšį sumetė tik 59 taškus ir sužaidė nerezultatyviausią sezono dvikovą. Jeigu čempionai („Negeri“) lygoje pirmauja pagal gynybą (53,29 taško), tai „Balti Žirgai“ šioje vietoje neturi kuo pasigirti. Lygos naujokai į savo krepšį pasitikdami rungtynes su vienais iš šio sezono favoritų praleisdavo vid. po 103,33 taško. Kaip Jums toks kontrastas?

Lygos naujokai „Balti Žirgai“ turi daug pajėgių žaidėjų, tačiau niekaip nesugeba jų visų surinkti į rungtynes. Tai yra pagrindinė priežastis, dėl ko komandos rezultatai prasti, o ir pats žaidimas dažnai nuvilia.

Rungtynių pradžioje bandoma kovoti, tačiau po pirmojo rimtesnio varžovų spurto viskas griūna ir „Balti Žirgai“ krenta. Daugelis dvikovų, kuriose varžosi pastaroji komanda, vyksta pagal vieną ir tą patį scenarijų. Lygos naujokai būna priversti nuryti eilinę karčią piliulę, o jų varžovai dažniausiai džiaugiasi lengva treniruote ir galimybe pagerinti statistinius rodiklius.

Viskas pagal „planą“ be jokių nukrypimų ir šį kartą. „TG Sokol“ pasiekė lengvą pergalę, sužaidė rezultatyviausią sezono dvikovą bei pasikėlė nuotaikas po blankių rungtynių žaidžiant prieš čempionus (59:72).

„Balti Žirgai“ į atlapus patyrusiems varžovams kibo tik keturias pirmąsias susitikimo minutes. Po Martyno Martišausko dvitaškio komandas skyrė du taškai (6:8), tačiau tada „TG Sokol“ įjungė aukštesnę pavarą ir po kelių spurtų kėlinį laimėjo 29:15.

Panaikinti 14-kos taškų deficitą, net ir žaidžiant su antroje turnyrinės lentelės pusėje esančiomis komandomis, yra sunki užduotis „Baltų Žirgų“ kolektyvui, o čia teko turėti reikalų su komanda, kuri taikosi į čempionų karūną...

„TG Sokol“ dominavo ir, nesulaukę varžovų pasipriešinimo, nuolat didino persvarą, ji po antrojo kėlinio siekė 30, po trečiojo 44, o po ketvirtojo jau 61 tašką.

„Balti Žirgai“ patyrė dar vieną nesėkmę ir tikėtina, kad per likusias keturias dvikovas pirmajame etape papildoma pergalė komandos taupyklės taip ir nepasieks, nebent ekipos vadovas Andrius Radžiukynas sugebės motyvuoti ekipos draugus ir rungtynėse vienu metu pamatysime bent jau daugumą ekipos lyderių.

Bandant rasti ką nors teigiamo „Baltų Žirgų“ pasirodyme, kuris buvo pralaimėtas rezultatu 53:114, pirmiausiai į akis krenta solidus Vaidoto Maso debiutas. Gynėjas pelnė 23 taškus, atkovojo 6 atšokusius kamuolius ir surinko 18 efektyvumo balų.

Kyla klausimas, kur šis ekipą sustiprinti galintis žaidėjas, buvo anksčiau.

TG SOKOL: Artur Tyševič 32 (13 atk. kam.), Paulius Daukantas 28, Valdemar Lodziato 27 (26 atk. kam.), Karol Ruselevič 21 (16 rez. perd.) / BALTI ŽIRGAI: Vaidotas Masas 23, Martynas Martišauskas 13;

TURNYRINĖ LENTELĖ

Vieta

Komanda

Perg. / Pral.

Likę varžovai (prognozės)

1

Negeri

8-0

11-0

Zarasai (60% - 40%)

BC Ponai (80% - 20%)

Balti Žirgai (100% - 0%)

2

Broliai Šaunuoliai

6-1

10-1

Zarasai (55% - 45%)

TG Sokol (55% - 45%)

KK Alkani (60% - 40%)

BC Rytas Fans (65% - 35%)

3

TG Sokol

5-2

8-3

BC Ponai (70% - 30%)

Broliai Šaunuoliai (45% - 55%)

BC Rytas Fans (60% - 40%)

Inwido (75% - 25%)

4

KK Alkani

5-2

8-3

Balti Žirgai (95% - 5%)

Inwido (65% - 35%)

Broliai Šaunuoliai (40% - 60%)

Meridianas (60% - 40%)

5

BC Rytas Fans

4-3

6-5

MF (55% - 45%)

Balti Žirgai (95% - 5%)

TG Sokol (40% - 60%)

Broliai Šaunuoliai (35% - 65%)

6

Zarasai

3-3

5-6

Broliai Šaunuoliai (45% - 55%)

Negeri (40% - 60%)

Meridianas (60% - 40%)

MF (45% - 55%)

RRKK&Bendorėliai (90% - 10%)

7

MF

4-4

5-6

BC Rytas Fans (45% - 55%)

BC Ponai (65% - 35%)

Zarasai (55% - 45%)

8

Meridianas

3-5

4-7

RRKK&Bendorėliai (55% - 45%)

Zarasai (40% - 60%)

KK Alkani (40% - 60%)

9

BC Ponai

2-5

2-9

Inwido (40% - 60%)

TG Sokol (30% - 70%)

MF (35% - 65%)

Negeri (20% - 80%)

10

Inwido

2-6

3-8

BC Ponai (60% - 40%)

KK Alkani (35% - 65%)

TG Sokol (25% - 75%)

11

Balti Žirgai

1-6

1-10

KK Alkani (5% - 95%)

BC Rytas Fans (5% - 95%)

RRKK&Bendorėliai (45% - 55%)

Negeri (0% - 100%)

12

RRKK&Bendorėliai

1-7

2-9

Meridianas (45% - 55%)

Balti Žirgai (55% - 45%)

Zarasai (10% - 90%)

 

2019/2020 M. SEZONAS

Rėmėjai

Reklaminis skydelis
Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius.
Plačiau apie tai: privatumo politika.